Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 600g1357kcal96g3g108g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Porkkana, keskikokoinen 65g1300g364kcal7.8g77.4g2.6g32.5g
Pasta, Pirkka Gnocchi1200g4320kcal144g900g13.2g40.8g
Suola, annos 3g60g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 20g57kcal2.1g8.5g0.4g5.2g
Vesi, vesijohtovesi 1600g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15960g21708kcal1574.2g2016.2g810g170.6g
Valittu annoskoko7980g10854kcal787.1g1008.1g405g85.3g
Annoskoko puolitettuna3990g5427kcal393.6g504.1g202.5g42.7g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519