Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3.1g1.9kcal0g0.4g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2.1g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.1g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1g0.9kcal0g0g0.1g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.1g0.6kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g17kcal0.8g0.8g1.2g0g
Valittu annoskoko8g8kcal0.4g0.4g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0.2g0.2g0.3g0g
Arvot/100g100g104kcal5g5g7.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082