J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6.4g2.3kcal0g0.5g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 0.5g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1.2g4.6kcal0g1.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g14kcal0g3.4g0g0.2g
Valittu annoskoko8g7kcal0g1.7g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g4kcal0g0.9g0g0.1g
Arvot/100g100g85kcal0g21g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403