Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Sokeri 0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.1kcal0g0g0g0g
Rasvaton maito valio4.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0g
Kananmuna, annos 65g1.4g1.7kcal0.1g0g0.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.5g3.8kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g29kcal0.6g3.6g1g0g
Valittu annoskoko8g14kcal0.3g1.8g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna4g7kcal0.2g0.9g0.3g0g
Arvot/100g100g174kcal3.7g22g6.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412