Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)2.5g7kcal0.4g0g0.6g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g2.5g9kcal0.3g1.9g0g0.1g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)2.3g0.8kcal0g0.2g0g0g
Porkkanaraaste 200g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sipulikuutiot Apetit0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16g34kcal1.4g4.2g1.2g0.2g
Valittu annoskoko8g17kcal0.7g2.1g0.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g9kcal0.4g1.1g0.3g0.1g
Arvot/100g100g210kcal8.6g25.9g7.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589