Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1.7g6kcal0.2g1.2g0g0.1g
Voi 1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Maito, Kevyt0.9g0.4kcal0g0g0g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1.8g0.8kcal0g0.2g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g49kcal0.6g6g2.4g0.2g
Valittu annoskoko8g25kcal0.3g3g1.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g12kcal0.2g1.5g0.6g0.1g
Arvot/100g100g294kcal3.6g35.7g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760