Karviaismehu

Laita karviaiset isoon astiaan ja kaada päälle sokeri.

Sekoita, ja jos karviaiset ovat suoraan pakastimesta, anna sulaa pari tuntia.

Kaada päälle 4 litraa kiehuvaa vettä ja laita kansi päälle.

Odota 6 tuntia.

Siivilöi, laita pulloihin ja jääkaappiin.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Aikidohanu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karviainen 1.6g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Sokeri 0.5g2.2kcal0g0.5g0g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g6kcal0g1.2g0g0.2g
Valittu annoskoko8g3kcal0g0.6g0g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g1kcal0g0.3g0g0.1g
Arvot/100g100g33kcal0g7.1g0g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=239114