Broileripata

Paista broilerit ja laita sivuun.

Hienonna ja kuullota sipuli ja valkosipulit.

Lisää tomaattimurska ja mausteet, lisää lopuksi broilerit.

Anna vielä hautua ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton3.9g4.2kcal0.9g0g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)3.9g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sokeri 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g12kcal1.8g0.6g0.2g0.2g
Valittu annoskoko8g6kcal0.9g0.3g0.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g3kcal0.5g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g69kcal10.7g3.6g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=315210