Topposen karpit jauhelihapihvit

Jauhelihan sekaan jogurtti, raaka kananmuna ja hyvin silputtu sipuli.

Mausta oman maun mukaan.

Uunissa 200 astetta noin 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1245 grammaa

Topponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 6.8g15kcal1.2g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Jogurtti turkkilainen 10% (Lindahl) 1000g0.7g0.9kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna, keitetty 0.4g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g33kcal2.4g0g2.6g0g
Valittu annoskoko9g17kcal1.2g0g1.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g8kcal0.6g0g0.7g0g
Arvot/100g100g197kcal14.1g0g15.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=360039