Raparperimansikkasoppa

Keitetään raparperi kypsäksi.

Lisätään mansikat.

Sekoitetaan perunajauhot pieneen määrään kylmää vettä joka lisätään koko ajan sekoittaen sopan joukkoon.

Kiehautetaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Misser
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi pakastettu1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mansikka, pakastettu, 1,5 dl 100 g0.8g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Perunajauhot,rainbow0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.8g3.2kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g9kcal0g2.2g0g0g
Valittu annoskoko9g4kcal0g1.1g0g0g
Annoskoko puolitettuna4g2kcal0g0.6g0g0g
Arvot/100g100g51kcal0g12.6g0g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106207