Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 2.9g15kcal0.5g0g1.5g0g
Herkkusieni 0.8g0.1kcal0g0g0g0g
Pasta Torino tumma2.4g8.6kcal0.4g1.4g0.1g0.1g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2g1.7kcal0g0.1g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g51kcal1.8g3g3.4g0.2g
Valittu annoskoko9g26kcal0.9g1.5g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna4g13kcal0.5g0.8g0.9g0.1g
Arvot/100g100g298kcal10.5g17.4g19.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201