Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy2.5g13kcal0.2g0.8g1.1g0g
Kuohukerma,valio,2dl6.2g21kcal0.1g0.2g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana17g69kcal0.6g2g6.6g0g
Valittu annoskoko9g35kcal0.3g1g3.3g0g
Annoskoko puolitettuna4g17kcal0.2g0.5g1.7g0g
Arvot/100g100g397kcal3.4g11.5g37.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003