Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.2g8.5kcal0g0g1g0g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.2kcal0.1g0g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.6g5.2kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.7kcal0.3g1.8g0g0.1g
Ruokasooda 0g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18g69kcal0.8g9g3.2g0.2g
Valittu annoskoko9g35kcal0.4g4.5g1.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna5g17kcal0.2g2.3g0.8g0.1g
Arvot/100g100g388kcal4.5g50.6g18g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465