Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g14g101kcal0.1g0.1g11.1g0g
Sokeri 15g60kcal0g14.7g0g0g
Kananmuna kuoreton 12g16kcal1.4g0g1.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g6.9g4.2kcal0.3g0.5g0.1g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 18g62kcal1.8g12.6g0.2g0.6g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.8g3.1kcal0.2g0.1g0.2g0.3g
Marianne crush 150g10g45kcal0.1g9g0.9g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.1kcal0g0g0.4g0g
Sokeri 0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0g0.1kcal0g0g0g0g
Marianne crush 150g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g614kcal8.2g78.6g28.2g2.2g
Valittu annoskoko80g307kcal4.1g39.3g14.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g154kcal2.1g19.7g7.1g0.6g
Arvot/100g100g382kcal5.1g48.9g17.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050