Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g31g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 21g47kcal4g0g3.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.8g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl10g8.9kcal0.1g0.5g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.7g6.5kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana161g167kcal9.4g10g9.8g0.8g
Valittu annoskoko81g83kcal4.7g5g4.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g42kcal2.4g2.5g2.5g0.2g
Arvot/100g100g104kcal5.8g6.2g6.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082