Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 90g655kcal1.1g0.4g73.4g0g
Sokeri 134g545kcal0g134.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)90g114kcal9.9g0.3g8.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 147g503kcal14.9g102.6g1.8g5.1g
Leivinjauhe 6.8g12kcal0.4g2.6g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen68g22kcal2.2g3.3g0g0g
Raparperi 253g85kcal1.7g13.9g0.3g3.5g
Sokeri 9g37kcal0g9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1602g3973kcal60.4g539.6g167.2g17.2g
Valittu annoskoko801g1987kcal30.2g269.8g83.6g8.6g
Annoskoko puolitettuna401g993kcal15.1g134.9g41.8g4.3g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897