Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 28g14kcal0.3g2.7g0.1g0.4g
Vesi56g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 17g58kcal1.7g11.8g0.2g0.6g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 11g6.8kcal0.6g1.1g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi6.2g17kcal0.6g0.4g1.4g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Naudanpaisti 281g312kcal60.9g0g7.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1611g1009kcal129.8g37.6g36.2g4g
Valittu annoskoko806g504kcal64.9g18.8g18.1g2g
Annoskoko puolitettuna403g252kcal32.5g9.4g9.1g1g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579