Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper1067g7685kcal10.7g10.7g853.9g0g
Sokeri 566g2296kcal0g565.1g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka2135g6511kcal207.1g1302.2g42.7g320.2g
Mustikka4270g1422kcal21.3g273.2g17.1g140.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16128g35922kcal481g4322.6g1827.4g922.4g
Valittu annoskoko8064g17961kcal240.5g2161.3g913.7g461.2g
Annoskoko puolitettuna4032g8981kcal120.3g1080.7g456.9g230.6g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277