Espanjalainen munakas(kotiliesi)

1.Kuori ja kuutioi perunat.

Silppua sipuli ja saksi pekoni suikaleiksi.

Voitele uunivuoka tai suurehko uuninkestävä paistinpannu öljyllä.

Levitä perunakuutiot, sipulisilppu ja pekonisuikaleet pannuun ja paahda 200-asteisessa uunissa noin 10 minuuttia.

2.Sekoita munakasseos.

Kaada munakas perunoiden päälle.

. Kypsennä vielä noin 10 minuuttia, kunnes munakas on hyytynyt

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 216 grammaa

Omena99
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 33g18kcal0.5g4.3g0.1g0.3g
Sipuli 5.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Savupekoni,raaka (Dulano), annos 100g14g43kcal2.7g0.1g3.5g0g
Kananmuna kuoreton 21g30kcal2.6g0.1g2.1g0g
Vesi4.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g229kcal11.8g9.6g16.4g0.8g
Valittu annoskoko81g115kcal5.9g4.8g8.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g57kcal3g2.4g4.1g0.2g
Arvot/100g100g142kcal7.3g5.9g10.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=268874