Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 14g46kcal1.4g9.5g0.2g0.5g
Sokeri 6.6g27kcal0g6.6g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Rasvaton maito valio42g14kcal1.4g2g0g0g
Kananmuna, annos 65g14g17kcal1.5g0g1.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g5.2g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana163g287kcal8.8g37.2g11.2g1g
Valittu annoskoko81g144kcal4.4g18.6g5.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna41g72kcal2.2g9.3g2.8g0.3g
Arvot/100g100g177kcal5.4g22.9g6.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412