Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow6.2g0.6kcal0.1g0.1g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)13g3.1kcal0.1g0.7g0g0.2g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Paprika punainen 28g8.2kcal0.3g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, sika-nauta 23g52kcal4.1g0g4g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g7.5g27kcal1.7g0g2.2g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 3.1g10kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana162g201kcal12.8g4.4g14.4g1.4g
Valittu annoskoko81g100kcal6.4g2.2g7.2g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g50kcal3.2g1.1g3.6g0.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g8.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560