Jauhelihapihvi

400 g jauhelihaa (kevyt)
1 sipuli
2 kananmunaa
mausteita, esim.

jauhelihamauste, pippuri
-sipuli pieneksi
-mausteet
-kananmunat
-sekoitetaan jauhelihaan, kunnes tasaista, lusikalla leivinpaperin päälle pellille, hivenen muotoillaan.

200 astetta kokolämpö, 25-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Marjatta59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevytjauheliha (Atria), annos 400g50g85kcal9.5g0g5g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Sipuli 25g7.6kcal0.3g1.2g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g205kcal21.4g2.4g11.4g0.8g
Valittu annoskoko82g102kcal10.7g1.2g5.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna41g51kcal5.4g0.6g2.9g0.2g
Arvot/100g100g125kcal13.1g1.5g7g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=233176