Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali536g113kcal6.4g18.2g1.1g11.2g
Hirvenjauheliha oma saalis179g200kcal39.3g0g5.4g0g
Sipuli (kuorittu)20g5.3kcal0.3g0.9g0g0.3g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g46g13kcal0.3g2.8g0.1g1.2g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 1.1g3kcal0.1g0.4g0g0.3g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g813kcal93g44.6g29.4g26g
Valittu annoskoko810g407kcal46.5g22.3g14.7g13g
Annoskoko puolitettuna405g203kcal23.3g11.2g7.4g6.5g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407