Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton600g858kcal72g0g60g0g
Kuohukerma,valio,2dl100g340kcal2g3g35g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g10g73kcal0g0g8g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g90g540kcal18.9g5.9g48.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1620g3622kcal185.8g17.8g303.2g0g
Valittu annoskoko810g1811kcal92.9g8.9g151.6g0g
Annoskoko puolitettuna405g906kcal46.5g4.5g75.8g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703