Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g1499g4243kcal69g470.8g226.4g82.5g
Purjosipuli 1200g275kcal21.7g28.8g2.4g25.2g
Sipulikuutiot rainbow1200g120kcal18g18g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]1799g5938kcal485.8g0g431.8g0g
Kananmuna kuoreton1200g1715kcal143.9g0g120g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%1200g1919kcal32.4g32.4g179.9g0g
Valkosipuli 63g68kcal5g10.3g0.4g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16320g28557kcal1551.6g1120.6g1921.8g218g
Valittu annoskoko8160g14279kcal775.8g560.3g960.9g109g
Annoskoko puolitettuna4080g7139kcal387.9g280.2g480.5g54.5g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574