Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g1202g4206kcal60.1g841.2g72.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g1202g1683kcal66.1g228.3g54.1g0g
Vispikerma Flora 20%1202g2644kcal36.1g60.1g240.4g0g
Sokeri 60g244kcal0g60g0g0g
Mansikka 4206g1957kcal21g353.3g8.4g79.9g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka300g114kcal3g28.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16344g21696kcal372.6g3142.2g750g159.8g
Valittu annoskoko8172g10848kcal186.3g1571.1g375g79.9g
Annoskoko puolitettuna4086g5424kcal93.2g785.6g187.5g40g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397