Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g293g908kcal35.2g167g11.7g7.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g34g35kcal2.7g5.5g0.2g0.7g
Keiju rypsiöljy (Raisio)24g216kcal0g0g24g0g
Kanasuikaleet kariniemi1201g1333kcal276.2g0g24g0g
Vesi, vesijohtovesi 6244g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g53g148kcal10.6g2.6g10.6g0.5g
Tomaattipyree, Pirkka336g276kcal11.4g63.9g3.4g3.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16368g5831kcal672.2g478g147.8g23.8g
Valittu annoskoko8184g2916kcal336.1g239g73.9g11.9g
Annoskoko puolitettuna4092g1458kcal168.1g119.5g37g6g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207