Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g7.1g2kcal0g0.4g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sipuli (kuorittu)6g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha44g73kcal8.3g0g4.4g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow22g77kcal1.8g17.1g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana164g365kcal20.4g35.6g15.6g1.4g
Valittu annoskoko82g182kcal10.2g17.8g7.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g91kcal5.1g8.9g3.9g0.4g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728