Risotto

Sulata 20 g voita kattilassa.

Lisää riisi ja kuullota voissa läpikuultavaksi.

Lisää kuuma kanaliemi ja kiehauta.

Anna kiehua välillä sekoittaen n. 15 min. kunnes neste on imeytynyt.

Mausta makusi mukaan voilla ja parmesanjuustolla.

Maistuu hyvin broilerin kanssa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Risottoriisi (Risella), 60g23g79kcal1.8g16.9g0.4g0.7g
Voi, 1 tl, 5 g3.7g27kcal0g0g3g0g
Kanaliemi laimennettu 56g5.6kcal0.2g0.2g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana165g224kcal4g34.2g7.6g1.4g
Valittu annoskoko83g112kcal2g17.1g3.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna41g56kcal1g8.6g1.9g0.4g
Arvot/100g100g136kcal2.4g20.7g4.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339080