Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 964g6991kcal11.5g3.9g783.5g0g
Sokeri 546g2217kcal0g545.6g0g0g
Muna, annos 60g386g338kcal29.1g3.2g23.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 835g2866kcal85.1g584.7g10g29.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 386g1291kcal0.2g314.6g0.2g5.4g
Leivinjauhe 32g56kcal1.7g12.1g0g0.2g
Raparperi 3213g1082kcal22.2g176.7g3.2g45g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 1285g824kcal41.1g61.9g45g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g64g257kcal0g63.6g0g0g
Sokeri546g2217kcal0g545.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g36279kcal381.8g4623.8g1730.6g159.8g
Valittu annoskoko8256g18139kcal190.9g2311.9g865.3g79.9g
Annoskoko puolitettuna4128g9070kcal95.5g1156g432.7g40g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205