Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g3202g1921kcal48g416.3g3.2g28.8g
Sipuli (kuorittu)587g159kcal7.6g28.2g1.2g10g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2135g4857kcal405.6g0g362.9g0g
Jauhelihamauste, annos 15g80g2.4kcal0g0.8g0.8g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl1067g907kcal14.9g47g74.7g0g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g16g27kcal1.3g5.1g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 1067g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 75g661kcal0g0g74.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g17069kcal954.8g994.8g1035.2g77.6g
Valittu annoskoko8256g8534kcal477.4g497.4g517.6g38.8g
Annoskoko puolitettuna4128g4267kcal238.7g248.7g258.8g19.4g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082