Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 6009g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 1442g469kcal6.3g49.8g10.1g47.6g
Sokeri 511g2073kcal0g510.2g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 228g765kcal0.1g186.3g0.1g3.2g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g66g399kcal4.5g38.5g23.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g7412kcal21.8g1569.6g66.6g101.6g
Valittu annoskoko8256g3706kcal10.9g784.8g33.3g50.8g
Annoskoko puolitettuna4128g1853kcal5.5g392.4g16.7g25.4g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353