J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 6556g2333kcal10.5g466.1g5.9g131.1g
Vesi, vesijohtovesi 486g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1214g4735kcal0g1189.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16512g14137kcal21g3311.8g11.8g262.2g
Valittu annoskoko8256g7069kcal10.5g1655.9g5.9g131.1g
Annoskoko puolitettuna4128g3534kcal5.3g828g3g65.6g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403