Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 97g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Sokeri 149g606kcal0g149.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7g28kcal0g7g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai171g599kcal20.6g121.6g3.6g5.1g
Voi 132g956kcal1.6g0.5g107.1g0g
Maito, Kevyt88g40kcal2.8g4.2g1.3g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 176g79kcal0.3g16.5g0.2g3.2g
Leivinjauhe 6.6g12kcal0.3g2.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1652g4915kcal75.4g603.6g244.2g16.6g
Valittu annoskoko826g2457kcal37.7g301.8g122.1g8.3g
Annoskoko puolitettuna413g1229kcal18.9g150.9g61.1g4.2g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760