Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g143g1043kcal1.4g1.4g114.2g0g
Sokeri 152g616kcal0g151.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 118g168kcal14.7g0.4g12.1g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g71g43kcal2.6g5.2g1.4g0g
Leivinjauhe 3.6g6.3kcal0.2g1.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.1g29kcal0g7.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 186g637kcal18.9g130g2.2g6.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 8.6g32kcal1.6g0.9g1.9g2.6g
Marianne crush 150g107g461kcal1.3g92.1g9g1.8g
Voi, 1 tl, 5 g5.8g42kcal0.1g0.1g4.6g0g
Sokeri 6.1g25kcal0g6.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.8g6.8kcal0.6g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g2.9g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 7.5g26kcal0.8g5.2g0.1g0.3g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.4g1.3kcal0.1g0g0.1g0.1g
Marianne crush 150g4.4g19kcal0.1g3.7g0.4g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g6312kcal85g811.4g293.2g22.8g
Valittu annoskoko828g3156kcal42.5g405.7g146.6g11.4g
Annoskoko puolitettuna414g1578kcal21.3g202.9g73.3g5.7g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050