Kotitekoiset vohvelit

2 munaa
4 dl maitoa
3 dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
3/4 tl suolaa
2 rkl rypsiöljyä

Vatkaa munien rakenne rikki.

Lisää maito.

Lisää leivinjauhe vehnäjauhoon.

Lisää suola ja öljy.

Turvota taikinaa 15 minuuttia.

Paista.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Sannimaiji
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 124g177kcal15.5g0.4g12.7g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen451g149kcal14.9g22.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 220g754kcal22.4g153.9g2.6g7.7g
Leivinjauhe 2.8g5kcal0.1g1.1g0g0g
Rypsiöljy 30g269kcal0g0g30.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1656g2708kcal105.8g355g91.4g15.4g
Valittu annoskoko828g1354kcal52.9g177.5g45.7g7.7g
Annoskoko puolitettuna414g677kcal26.5g88.8g22.9g3.9g
Arvot/100g100g164kcal6.4g21.4g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120388