Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.2216g12188kcal22.2g22.2g1329.6g0g
Sokeri 1884g7646kcal0g1881.8g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g89g355kcal0g87.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 1828g2608kcal228.5g5.5g187.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2161g7414kcal220.2g1512.4g25.9g75.6g
Leivinjauhe 111g195kcal5.8g41.9g0g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16576g60809kcal953.4g7103.2g3085.8g152.4g
Valittu annoskoko8288g30405kcal476.7g3551.6g1542.9g76.2g
Annoskoko puolitettuna4144g15202kcal238.4g1775.8g771.5g38.1g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059