Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 28g145kcal4.6g0g14.3g0g
Herkkusieni 7.5g1.2kcal0.2g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma24g82kcal4.2g13.8g0.9g1.4g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)19g16kcal0.2g0.7g1.3g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana166g491kcal18.6g29.4g33g3.2g
Valittu annoskoko83g246kcal9.3g14.7g16.5g1.6g
Annoskoko puolitettuna42g123kcal4.7g7.4g8.3g0.8g
Arvot/100g100g295kcal11.2g17.7g19.8g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201