Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha29g49kcal5.6g0g2.9g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 6.3g14kcal1g0g1.1g0g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g14g3.8kcal0.1g0.8g0g0.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi13g45kcal1.5g9.4g0.1g0.4g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 17g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana167g227kcal16.6g21g8.2g1.8g
Valittu annoskoko83g113kcal8.3g10.5g4.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna42g57kcal4.2g5.3g2.1g0.5g
Arvot/100g100g136kcal10g12.6g4.9g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519