Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 1384g4750kcal141.1g969.1g16.6g48.5g
Sokeri 679g2756kcal0g678.2g0g0g
Leivinjauhe 27g47kcal1.4g10.1g0g0.1g
Suola, annos 3g27g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka27g106kcal0g26.4g0g0g
Rasvaton maito valio4260g1406kcal140.6g208.7g0g0g
Kananmuna, annos 65g1384g1744kcal152.3g4.2g124.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g533g3887kcal5.3g5.3g426g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16640g29392kcal881.4g3804g1134.4g97.2g
Valittu annoskoko8320g14696kcal440.7g1902g567.2g48.6g
Annoskoko puolitettuna4160g7348kcal220.4g951g283.6g24.3g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412