Nakkikeitto

Peruna ja keittojuurekset keitetään vähän aikaa ( 5 l kattilassa) , sitten lisätään 1 kpl Knor FOND " DU CHEF" ja 450 g nakkeja.

Annetaan hautua hetki.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 336 grammaa

Indica2611
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakit HK Popsi Iso viitonen45g106kcal5g1.4g9g0.1g
Fond du chef kana (Knorr), annos 28g1.4g0.8kcal0g0.1g0.1g0g
Peruna ja keittojuurekset (Rainbow), annos 100g38g23kcal0.6g4.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana168g259kcal11.2g12g18.4g0.2g
Valittu annoskoko84g130kcal5.6g6g9.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna42g65kcal2.8g3g4.6g0.1g
Arvot/100g100g154kcal6.7g7.1g11g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=361456