JauhelihaPizza

Ei mikään kevyt versio...

Herkuttelu päivään...

Lämmitä uuni n. 175 asteeseen.

Ruskista jauheliha ja mausta makusi mukaan.

Laita pellille leivinpaperin päälle valmis pizzapohja.

Levitä siihen ketsuppi ja paistettu jauheliha.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista uunin keskiosassa n. 15-20 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 135 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pizzapohja ,apetit (1 pohja)13g30kcal0.8g5.3g0.7g0.3g
Ketsuppi (X-tra), annos 5g4.7g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa20g59kcal4.5g0g4.5g0g
Jauheliha, sika-nauta 47g104kcal8.2g0g8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g393kcal27.2g12.4g26.4g0.6g
Valittu annoskoko84g197kcal13.6g6.2g13.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna42g98kcal6.8g3.1g6.6g0.2g
Arvot/100g100g233kcal16.1g7.3g15.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275075