Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.2g9kcal0g0g1g0g
Poronpaisti 25g46kcal7.7g0g1.6g0g
Porkkana 8.3g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli 8.3g2.5kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali42g8.8kcal0.5g1.4g0.1g0.9g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana169g138kcal16.8g4.6g5.4g2.4g
Valittu annoskoko85g69kcal8.4g2.3g2.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna42g35kcal4.2g1.2g1.4g0.6g
Arvot/100g100g82kcal9.9g2.7g3.2g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271