Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy240g1272kcal19g76.8g100.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl600g2040kcal12g18g210g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1680g6624kcal62g189.6g621.6g0g
Valittu annoskoko840g3312kcal31g94.8g310.8g0g
Annoskoko puolitettuna420g1656kcal15.5g47.4g155.4g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003