Täytekakkupohja

Voitele vuoka leivontamargariinilla odottamaan.

Vatkaa munat (6 kpl) ja sokeri vaahdoksi.

Lisää vehnäjauhot kevyesti sekoittaen (puuhaarukka on hyvä siinä).

Sekoita perunajauhot ja leivinjauhe ja kaada ne taikinaan.

Sekoita kevyesti jotta taikinasta tulee ilmava.

Kaada voideltuun vuokaan ja anna paistua 175-180oC n. 40 min. Kokeile hammastikulla että kakku on keskeltä kypsä.

Kuomoa vähän jäähtynyt kakku lautaselle ja täytä mieleiselläsi täytteellä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 75 grammaa

Marliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, pirkka omega 1kpl3903g5152kcal511.3g11.7g323.9g0g
Hienosokeri (Euro shopper), annos 3g2310g9380kcal0g2310.3g0g0g
Vehnäjauho, puolikarkea (Pirkka), annos 100g651g2277kcal84.6g442.3g15.6g0g
Perunajauhot,rainbow1323g4288kcal1.3g1071.9g1.3g18.5g
Leivontamargariini Euroshopper157g1131kcal1.6g1.6g125.6g0g
Leivinjauhe 56g99kcal2.9g21.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16800g44649kcal1203.4g7718g932.8g37.6g
Valittu annoskoko8400g22325kcal601.7g3859g466.4g18.8g
Annoskoko puolitettuna4200g11162kcal300.9g1929.5g233.2g9.4g
Arvot/100g100g266kcal7.2g45.9g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258746