Kukkissosekeitto

Sulata juusto kiehuvaan veteen, lisää kukkispussi ja keitä kypsäksi.

Soseuta, lisää kerma ja mausta suolalla, musta- ja valkopippurilla.

Pinnalle voit paistaa pekonikuutioita, mutta eivät ole välttämättömiä.

Ohje alunperin karppilasta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 467 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, pakaste (Rainbow), annos 200g2702g459kcal51.3g56.7g5.4g0g
Vesi3002g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g1201g4083kcal24g36g420.3g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g1501g4203kcal285.2g0g330.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16812g17490kcal721g185.4g1511.8g0g
Valittu annoskoko8406g8745kcal360.5g92.7g755.9g0g
Annoskoko puolitettuna4203g4373kcal180.3g46.4g378g0g
Arvot/100g100g104kcal4.3g1.1g9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390102