Raparperikiisseli

Keitä raparperit vedessä kunnes ne ovat pehmenneet.

Lisää sokerit.

Lisää veteen sekoitetut perunajauhot keitokseen.

Anna jäähtyä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 205g69kcal1.4g11.3g0.2g2.9g
Vesi585g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 28g114kcal0g28g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.8g35kcal0g8.7g0g0g
Perunajauhot,rainbow18g57kcal0g14.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1687g549kcal2.8g124.4g0.4g6.2g
Valittu annoskoko844g275kcal1.4g62.2g0.2g3.1g
Annoskoko puolitettuna422g137kcal0.7g31.1g0.1g1.6g
Arvot/100g100g33kcal0.2g7.4g0g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=176928