Kaalilaatikko porosta

Jauha poronpaisti.

Ruskista liha, sipuli ja prkkanat.

Lisää pineksi raastettu kaali ja vesi.

ANNA KETKEN HAUTUA.

LISÄÄ MAUSTEET JA PAISTA UUNISSA 150 ASTETTA 1 TUNTI

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 339 grammaa

Elisademir2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g13g91kcal0.1g0.1g10g0g
Poronpaisti 250g455kcal77g0g16.1g0g
Porkkana 83g27kcal0.5g4.6g0.2g2.1g
Sipuli 83g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g1.7g1.7kcal0.1g0.3g0g0g
Kaali, valkokaali416g88kcal5g14.2g0.8g8.7g
Mustapippuri 0.8g2.3kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1695g1380kcal167.6g47g54.6g24.8g
Valittu annoskoko848g690kcal83.8g23.5g27.3g12.4g
Annoskoko puolitettuna424g345kcal41.9g11.8g13.7g6.2g
Arvot/100g100g81kcal9.9g2.8g3.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=461271