Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt3200g2240kcal83.2g208g102.4g9.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Arla Apetina Feta 3%1600g1760kcal288g32g48g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g480g130kcal6.2g23g1g8.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16960g18883kcal1970.8g526g942.8g35.6g
Valittu annoskoko8480g9442kcal985.4g263g471.4g17.8g
Annoskoko puolitettuna4240g4721kcal492.7g131.5g235.7g8.9g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211