Omenapiirakka

1)Sulata ja jäähdytä voi
2)Sekoita munat ja sokeri
3)Lisää edelliseen kuivat aineet, maito ja voi ja sekoita tasaiseksi.

4) Levitä voidellulle n.27cm halk.

/ 25x30cm piirasvuoalle.

5) Raastettu/paloiteltu omena päälle, halutessasi kanelia mausteeksi.

6) Paista 25-35min ja 200 astetta.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 59 grammaa

Ovalie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 994g1418kcal124.2g3g101.9g0g
Sokeri 1536g6233kcal0g1534.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g72g289kcal0g71.5g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai1762g6165kcal211.4g1250.7g37g52.8g
Voi 1355g9830kcal16.1g5.4g1101.6g0g
Maito, Kevyt903g416kcal28.9g43.4g13.6g0g
Omena, ulkomainen, kuorittu 1807g807kcal3.4g170.2g1.8g32.5g
Leivinjauhe 68g119kcal3.5g25.6g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana16992g50553kcal775g6208g2511.8g171.2g
Valittu annoskoko8496g25277kcal387.5g3104g1255.9g85.6g
Annoskoko puolitettuna4248g12638kcal193.8g1552g628g42.8g
Arvot/100g100g298kcal4.6g36.5g14.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127760